Cursusaanbod

Januari 2024 biedt de Vrije Baptisten Gemeente Enkhuizen weer een aantal cursussen aan op de dinsdagavond. Schrijf je nu in en neem deel! De cursus gaat uit van de VBGE, maar ook als je geen lid bent ben je van harte welkom.

Iets voor mij?

We bieden 5 verschillende cursussen aan. Voel je vrij om je in te schrijven. Je kunt kiezen uit de volgende onderwerpen: de heerlijkheid van Christus, voeding, opvoeding, kunst of de huwelijkscursus.

Nieuwsgierig? Bezoek de gewenste cursuspagina via een onderstaande link en schrijf je in!

Klik voor > Heerlijkheid van Christus
Klik voor > Huwelijkscursus
Klik voor > Cursus voeding
Klik voor > Cursus opvoeding
Klik voor > Creatieve workshop

Wat is het doel van mijn leven?

Waar is de cursus?

De cursussen worden georganiseerd door de VBGE, telkens op een dinsdagavond. Informatie voor een van de cursussen vind je op de specifieke pagina.

De Vrije Baptistengemeente Enkhuizen organiseert 4 cursussen in Enkhuizen. Het adres is: RSG | Boendersveld 3 | Enkhuizen

Voor de huwelijkscursus volgt de locatie. Deze wordt op vrijdagavonden en zaterdagen gehouden.

Wanneer is de start?

Dat hangt af van je keuze, maar de eerste cursus start op dinsdag 9 januari 2024. Om 19:30 uur start de cursus en eindigt om 21:45 uur.

Wil je deelnemen of gewoon een keer komen kijken? Je bent van harte welkom! Wil je je aanmelden voor de eerste bijeenkomst?

Dat kan door je in te schrijven voor een cursus via het inschrijfformulier. Lukt het niet om je in te schrijven stuur dan een email te sturen naar info@baptistenenkhuizen.nl

Of vul het formulier hier onderaan de pagina in. 

Je bent van harte welkom bij...

There is no Event