Creatieve workshop

Op 9, 16 en 23 januari 2024 verzorgt Erna Leusink bij de Vrije Baptisten Gemeente Enkhuizen een creatieve workshop in de RSG. Schrijf je nu in en neem deel!

Creativiteit met je hart

In deze drieluik ga je lekker met je creativiteit aan het werk.

Handletteren
Bij de creatieve workshop handletteren geef je creatief letters vorm. Het gaat vooral om het tekenen of schilderen van letters. Schrijven op de traditionele manier is minder van belang. Handletteren is een breed begrip en het kan ook op allerlei manieren gedaan worden. Voor jong en oud is het leuk. Je werkt op goed tekenpapier je idee je idee uit of maakt bijvoorbeeld een of meerdere kaarten. 

Schilderen met het hart
Dit klinkt serieus en dat is het soms ook. Als iedereen bezig is met het schilderen kan het zomaar stil worden. Maar er wordt ook gesproken en hard gelachen. Je gaat gedachten, beelden of gevoelens op het doek zetten. Door te schilderen of artikelen uit een tijdschrift te scheuren die je kunnen helpen. Je kan werken met speciale lijm en zand. Veel is mogelijk! Laat je inspireren en luister naar wat God je wil zeggen. Kom naar deze workshop! Het kan niet verkeerd gaan want alles wat je maakt is goed.

Tekenen met een verhaal
Het kan een uitdaging zijn om de eerste strepen op papier te zetten en dat is helemaal niet erg. Daarom begin je met een simpel voorwerp. Iets wat je aandacht trekt, mee hebt gebracht of iets wat je om je heen ziet. Tijdens deze deze workshop ga je werken met grijstinten. Fijntjes schetsen, tekenen en veel gummen is de ervaring. Je werkt op A4 papier want dat is handig als je je werk wilt inlijsten. 

Nieuwsgierig naar deze creatieve workshop en wil je graag met je handen aan de gang? Geef je dan op voor deze workshop!

 

Over Erna Leusink


Erna woont in Rijssen en is getrouwd met Wim. Eerder heeft ze deze workshop op camping het Beloofde Land georganiseerd en ook bij Bijbelkringen rond om Rijssen.

Creatief schilderen

Wanneer?

De creatieve workshop is op de volgende data:

Dinsdag 9 januari 19:30 – 21:45
Dinsdag 16 januari 19:30 – 21:45
Dinsdag 23 januari 19:30 – 21:45

Schrijf je nu in!

Waar is de workshop?

De workshop wordt georganiseerd door de Vrije Baptisten Gemeente Enkhuizen.
De locatie voor de creatieve workshop is Enkhuizen.
Het adres is: RSG | Boendersveld 3 | Enkhuizen

Kosten cursus

De kosten voor de workshop zijn € 50,00 per persoon.
Nadat je het formulier hebt ingevuld, maak je het bedrag over naar de rekening van de Vrije Baptisten Gemeente Enkhuizen.
Schrijf bij het kenmerk: Creatieve workshop

Schrijf je in!

Vul hier het formulier in om je aan te melden.

Je bent van harte welkom bij...

There is no Event