Lieve mensen,

Vandaag willen wij het werk van Stichting Antwoord met jullie delen. Wat een waardevol werk! Hoeveel mensen worden gezegend door dit prachtige zendingsdoel dat wij met onze gemeente ondersteunen. Dankzij jullie gebed en financiële bijdrage gaat hun werk gewoon door.

Stichting Antwoord is betrokken bij gevangenen in Oost-Europa en Afrika. Zij leven zonder perspectief, zonder toekomst. Verborgen, ver weggestopt van familie en vrienden, zonder de kans op een leven met Jezus Christus en Zijn boodschap van liefde, vergeving en genade. 

Help mee om daar verandering in te brengen. Jij kunt een verandering in teweegbrengen! Jezus is hen niet vergeten en Hij wil dat wij hen niet vergeten.

Op de afbeelding hierboven zie je een container vol Bijbels en christelijke boeken! 

Sinds de oprichting van Antwoord in 1973 verspreiden zij al Bijbels en andere christelijke literatuur. Dit is één van de manieren waarop men mensen bekend maken met het evangelie van Jezus Christus. 

Deze Bijbels delen ze gratis uit. In 2021 willen ze deze container uitleveren aan één van hun plaatselijke partners, zodat het materiaal verspreid kan worden in gevangenissen daar. 

Helpen jullie mee met het delen van Gods Woord in deze gevangenissen? Geef dan ‘Antwoord’ op ons containerproject: