Onze diensten

Op zondagochtend komen we om 10:00 samen in Enkhuizen. Het doel van de kerkdienst is elkaar ontmoeten, God liefhebben en leren kennen door Zijn woord, en God aanbidden door muziek en gebed.

We starten de dienst met een lied en gebed. Daarna volgen de mededelingen en zingen we een kinderlied. Jeugd en kinderen naar de eigen samenkomst en we zingen meestal drie liederen met aansluitend een een overdenking uit Gods woord door de voorganger.

De zondagmorgen is ook gericht op het ontmoeten van elkaar en nieuwe mensen. We hebben een welkomstteam, dat tijd en aandacht besteed aan bezoekers. We zenden de diensten live uit op YouTube. Ook na de kerkdienst in Enkhuizen kunt u de dienst via ons YouTube kanaal terugkijken.

Kinderen en tieners

Tijdens de dienst is er een programma voor kinderen van 0-12 jaar en ook twee keer in de maand een speciaal programma voor jongeren van 12-14 jaar. We vinden het belangrijk om aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen en jongeren.

We geloven dat het een feest is voor oud en jong om God te ontmoeten en lief te hebben. Ook voor deze doelgroep is het belangrijk om elkaar lief te hebben en te ondersteunen in mooie, maar ook in moeilijke tijden. Iedere dag mogen we meer ontdekken en leren van Gods grote liefde voor ons.

Je bent van harte welkom bij...

juni 2024
jun 19
19 juni 2024
Op aanvraag,

Op woensdag 19 juni zal een informatieavond gehouden worden met informatie over de doop. Mail onze voorganger als je meer wilt weten. Over de doop of als je het verlangen […]