Onze diensten

Onze diensten zijn iedere zondagmorgen om 10:00. Het doel van onze diensten is elkaar ontmoeten, God liefhebben en leren kennen door Zijn woord, en God aanbidden door muziek en gebed. Tijdens de dienst worden er liederen gezongen, is er een kinderlied met regelmatig een buikspreekpop voor kinderen, en is er een overdenking uit Gods woord.

De zondagmorgen is ook sterk gericht op het ontmoeten van elkaar en nieuwe mensen. We hebben een welkomstteam, dat tijd en aandacht besteed aan nieuwe mensen. Vanaf heden zullen wij, tot nadere bepaling vanuit de overheid, de diensten live uitzenden.

Kinderen en tieners

Tijdens de dienst is er een programma voor kinderen van 0-12 jaar en ook twee keer in de maand een speciaal programma voor jongeren van 12-14 jaar. We vinden het belangrijk om aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen en jongeren. Vanaf heden zullen wij, tot nadere bepaling vanuit de overheid, de diensten live uitzenden.

Wij geloven dat het een feest is voor oud èn jong om God te ontmoeten en lief te hebben. Ook voor deze doelgroep is het belangrijk om elkaar lief te hebben en te ondersteunen in mooie, maar ook in moeilijke tijden. Iedere dag mogen we meer ontdekken en leren van Gods grote liefde voor ons.

Je bent van harte welkom bij...

maart 2023
mrt 26
26 maart 2023
RSG Enkhuizen, Boendersveld 3
Enkhuizen, 1602DK Nederland

Wees welkom bij deze zegendienst voor het mysteryspel. We sluiten het spel feestelijk af.

april 2023
apr 02
02 april 2023
RSG Enkhuizen, Boendersveld 3
Enkhuizen, 1602DK Nederland

Wees welkom bij onze erediensten. Vandaag zal Cees Hanemaaijer voorgaan binnen de reeks over de 40-dagen tijd.

juli 2023
jul 08
08 juli 2023
Dorpshuis Andijk, Sportlaan 1
Andijk, 1619 XE

Welkom bij Lighthouse West-Friesland Meer informatie rondom de spreker, het thema en andere verassingen volgt snel!